isveç diyeti yorumları




isveç diyeti Hakkında 2554 Yorum Yapılmıştır



rumuz
17.12.2014
isveç diyetini uygulayanlar hızlı kilo veriyor ama çok zararlı kas erimesi tansiyon sorunları vs gibi birçok sorunla karşılaşabilirsiniz dikkatli olun

çiğdem
15.12.2014
bende bugün başladım hadi hayırlısı :)

aylin
15.12.2014
arkadaşlar bende bugün başladım 65 kiloyum beş kilo fazlam var hadi hayırlısı bakalım :)

oznur
14.12.2014
Merhaba arkadaslar yarin bende diyete basliyorum 57 kiloyum 13 gun sonra sonucu paylasacagim:))

yusuf yavuz
12.12.2014
1. gün gecesi 92.7 ile yattım 91.7 ile kalktım geçen sene yapmıştım 13 gün toplamda 8 kilo verdim kz kardşim 6 kg verdi hedef 85 86 inşallah olur

Roxama
12.12.2014
Valla ben üşengeçim düyet yapamıyorum
okadar zayıflama hapı denedim fayda görmedim en sonunda etkili bir zayıflama hapı buldum adı lusi-form zayıflama hapı 25. günimdeyim artık iştahımı kontrol edebiliyorum bende şaşkınım ama etkili işte.zaten para iade garantili idi kaybedecek bir leyim yok dedim aldım.sorunu olanlara tavsiyemdir.

Emine
12.12.2014
Şu diyeti bitiren arkadaşlar spor yapmış mı bide bunu yazsalar. bende 83 kg ile dün başladım bugün 2. günüm. 6. gün ve son gün tartılacam sonucu söylerim.

Damla
12.12.2014
yaa arkadaslar, bugun tartim kendimi sadece 1 kilo vermisim ama herseyi doru yapiyorum uff yaa moralim cok bozuldu

Melisa
11.12.2014
Bende bugun basladim hic zorlanmadim son zamanlarda bu diyetle kilo veren arkadaslar biraz bilgi verirse sevinirim

şeyma
11.12.2014
merhaba arkadaşlar
4.günüm hiç bozmadan devam fakat midem kötü oldu ve biraz önce afedersiniz ama kustum.Nedendir acaba bilen var mı?

Damla
11.12.2014
Diyeti 3 gun once basladim, diyeti tam tuttum ama ne yalanim olsun dun ve bugun toplam 5 cucuk kurabiye yeydim yarin tarticam kendimi ama korkuyorum simdi yaa

asas
11.12.2014
bugün ikinci günüm. bünyeme göre biraz değişiklikler yaptım kendimce . mesela kahvenin yanındaki küp şeker yerine bir etimek yedim. şimdilik iyiyim :)

Aleyna
10.12.2014
Ben bu diyete 15 tatilde başlamak istiyorum ama iradem çok zayıf 58 kiloyum 48 kilo olmak istiyorum 13 gün sonra başarır mıyım ? Lütfen burda ki herkes birbirine destek olsun

nrcnrks
10.12.2014
mrb arkadaşlar benimde bugün 2.günüm bu sabah tartıldım 1 kilo gitmişti.ma gerçekten ağır bir diyet bakalım hayırlısı

Dünya
08.12.2014
Ben yarın başlayacağım arkadaşımla iddiaya girdim yıl başına kadar 5 kilo vermem lazım varmı yarın başlayacak?

sonay
07.12.2014
yarın baslıycam diyeti yapmaya ve fiziksel olarak degişim belli oluyo mu arkadaslar ?

gökçe
06.12.2014
ben bu diyete bu gün başladım 68 kiloyum.hiç acıkmıyorum biftek yerine yeşil mercimek ıspanak yerine marul tüketiyorum ama kilo veremedim daha hiç

Selin
05.12.2014
Sonuçta kaç kilo verdiğinizi yazabilir misiniz? Bende yapıyorum ama tam olarak uyamıyorum ayrıca kansızım ve ette yemiyorum. Biftek yerine ne yiyebilirim? Yardımcı olun lütfen

burcu
04.12.2014
arkadaşlar bir şey soracağım ben salam sevmiyorum onun yerine neyi yiyebilirim

Didem
03.12.2014
Selam arkadaşlar ben bu diyete yarin başliyorum kılom 73 boyuma ve yaşima gore baya kıloluyum size her gun yazmaya çalişicam ins işe yarar

ayca09
03.12.2014
bana diyet arkadasi olun.basaricaz ben yarin Sabah basliyorum. kilom:69 haydi bakalim

havva
02.12.2014
bende yapmak istiyorum yarın kesin başlıcam.destek olun

büşra
02.12.2014
bende cuma günü başladım ama daha 2.5 kilo verdim az değil mi ?

feyza
02.12.2014
bende bugün ikinci günümdeyim ama regl oldum.Acaba kilo vermemi engeller mi ?

nazlı
01.12.2014
merhaba arkadaşlar bende diyete başladım bugün düzenli yürüyüşlerle beraber inşallah kilo veririz :)

yağmur
01.12.2014
ben kısa sürede bu kadar kilo verilmesine inanmayan biriyim. yorumları okuyorum ve pek inanasım gelmiyor. :) ama bende bugün başladım umarım olumlu bir paylaşımda bulunabilirim yarın tekrar yazacağım :)

ay
01.12.2014
2. gun ısveç dıyetını yapıyorum 13.gun sonra valla yazıcam sonuçlaarı baktım kımse yazmamış ben yazıcam :) 14 aralık goruşuruz

ay
01.12.2014
ben de 2.gundeyım nasıl gıdıyor elıf kahvelı hatun

hira
29.11.2014
95 kıloyum subatda nısanım olcak dıyet arkadası ıstyrorum

kübra
28.11.2014
ben bugun başladım gerçekten iyi sonuç alıcakmıyım bilmiyorum ama denemekte fayda var

ESRA
27.11.2014
Bugun 4.gunum 86.6 kıloyla başlamışştım bugun 83.4 kıloyum 3.2 toplamda çok mutluyum

elif
25.11.2014
bugum benımde 2.gunumdu 83.6 kıloyla basladım bugun tartıldım 81.4 kıloyum çok mutluyum bu ıstıkrarla devam inş

Merve
25.11.2014
Diyete henüz bugün başladım, biraz baş ağrısı var normal mi? ve kan şekerini düzenlemek için ek olarak ne yiyebiliriz?

ESRA
24.11.2014
bende yarın bu dıyete başlıcam 86 kılodayım bakalım kaç kılo verıccem

Kahvelihatun
22.11.2014
bende 2. Günün sabahındayım tartılmadım 4 gün sabahı tartılmaya karar verdim ;))) dün hiç zorlanmadım harfiyen uydum ikinci gün kahvaltı tamamdırr Şimdi günü tamamlayalım bakalım ;)))

ayşe
19.11.2014
ben de bugün başladım benimle devam etmek isteyen olursa buraya bakarım ve birlikte sürdürürüz ancak bu sefer kararlıyım sonuna kadar gitmek konusunda çünkü diğer türlü hiçbir yararı olmuyor sonucu yazarım 1 Aralık günü :)

başak
18.11.2014
slm arkadaşlar bende 2.günümdeyim öğle yemeğimi yiycem biraz baş dönmesi var.henüz tartılmadım tartılınca paylaşırım.

başak
18.11.2014
slm arkadaşlar bu diyeti yeni keşfettim başladım ve bugün 2.günüm açlık yok ama baş dönmesi var biraz genede bırakmak istemiyorum.işe yarıyor mu görücez bakalım.inşallah kilo veririz.

eylüll
17.11.2014
ben tam 55 kiloyumbu gün başladım ama kahvaltı ve öğlen su hariçinde hiçbir şey yemedim akşamda salata yedim ama yarın uyacağım zorlanmadım hedefim 45 kilo işallah veririm bu arada hepinize allah yardımcınız olsun asla pes etmeyin :)) ..

gülnaz
17.11.2014
benim bu diyette 4. günüm ve 3. günün akşamı regl oldum regli olmam 45 gün boyunca bu diyette kilo veremeyeceğim anlamına mı geliyor bilgisi olan biri varsa benimle paylaşabilir mi??

Seda
16.11.2014
Bende doğum kilolarımdan artık kurtulmak istiyorum bir haftadır dikkat ediyorum yediklerime 2 kg vermişim şimdi sıradaisveç diyeti var aize yazıcam sonucu:)

fethiye
16.11.2014
merhabalar bundan 5 yıl önce 2 haftada 15 kilo vermiştim ama kalbim çok çarpıntı yaptı rahatsız oldum. yarın yine başlayacağım bu sefer 6 gün yapmayı düşünüyorum ama yine rahatsızlanırım diye de korkuyorum 36 yaş üstü dikkatli yapsın diyor sitede bakalım artık

CENK
13.11.2014
Ben ilk seferde 13 günde 84 kilodan 76 kiloya düştüm. Bundan 6 önce yapmıştım. Tabii 6 ay içinde tekrar 2 kilo aldım 78 kiloya çıktım. Şu an yeniden başladım ve 5. günümdeyim. Göbek denen bir şey yok. Kesinlik en az 3 litre su için. Diyet listesi dışında sakız bile çiğnemiyorum. Hatta sabahları listede olan şekeri bile kullanmıyorum.

Nuran
11.11.2014
Birsen hanım çünkü ilk günlerden giden kilo eksileri yağdan değil MİDE/BAĞIRSAKLARIN boşalması ve giden ödemdir. 3 defa yapmış biri olarak test ettim kendim. ilk yaptığımda 6 kilo... 2.yaptığımda 4,5 kg... 3.yaptığımda ise 3 kg gitti. ilkte ödemlerim indiği için diğerlerinde az verdim. ama siz bana bakmayın ben art arda yaptım. ama art arda yapmak faydalı dğeil. göz kararması ve kalp çarpıntısı yapıyor.

Esra
10.11.2014
59.8 kilo ile başladım şuan 3.günüm ve 58.2 kiloya düşmüşüm eğer gerçekten çok zorlanıyorsanız öğle ile akşam yemeği arası bi adet hurma yiyin kan şekeriniz dengelensin

merve
04.11.2014
uff yaa baslycam ama ınsallah veririm

nazlı
04.11.2014
arkadaşlar ben bugün sabah başladım ben başlayan varmı?

ömer
04.11.2014
Selamlar dün akşam okudum ve çok hoşuma gitti ve bu gün başlamaya karar verdim aslında çok fazla kilolu diilim 6-7 kg kadar fazlam var inşallah 13 gün sonra sonucu buradan paylaşacağım allah hepimize sabır versin inşallah...

Birsen
04.11.2014
ben yedinci günü bitirdim. Ilk üç günde her gün bir kilo verdim. Kalan 4 günde ise sadece 1 kilo verebildim. Acaba neden kilo verimi aniden duruyor ? Bilen varsa yorum lütfen

Gönül
03.11.2014
merhaba bende başlamayı düşünüyorum fakat kararsızım 3 aylık bebeğim var çalışıyorum sadece akşamları emziriyorum. Karar vermemde etkili olacak, devam edenler ne kadar ve ne zamanlar zorlandıklarını anlatabilir mi?
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 |







#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | RSS Kaynağı | Yardım Forumları

isveç diyeti, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

DMCA.com

Aralık - 2014