isveç diyeti yorumları




isveç diyeti Hakkında 2505 Yorum Yapılmıştır



demet
24.04.2014
evvet arkadaşlar 73 kilo ile başladığım bu serüveni 69 kilo ile tamamladım. daha gidecek çok kilom var :D

merve
24.04.2014
65 kiloyum ben 6 gün uygulayacağım bu diyeti bugun ilk günüm umarım 3 kilo falan verebilirim yürüyüş te yapıyorum ve bol su tüketiyorum :)

merve
24.04.2014
65 kiloyum ben 6 gün uygulayacağım bu diyeti bugun ilk günüm umarım 3 kilo falan verebilirim yürüyüş te yapıyorum ve bol su tüketiyorum :)

pelin
24.04.2014
bugün 4. günümün sonu ve sabah tartılmıştım ilk başlarken 74 kiloydum ayakkabı ve kıyafetlerimle 71,5 geldim çok iyi bir diyet gerçekten de.

gülcan
24.04.2014
Suan 4 cu gununum hic zorluk cekmedim ratim insanlisiyor birdencanim hic istemiyor gayet ratim hic tartilmadim ama meraktaediyorum 13 gunsorasinini bekliyorum sabirsizlikla insallah vermisimdir

İrem
24.04.2014
BUGÜN OKULDA SINIFÇA PİKNİK DÜZENLEDİK, ASLINDA BOZMAYABİLİRDİM DİYETİ AMA KENDİMİ TUTAMADIM. BUNUN BİR ZARARI OLUR MU SİZCE? BİR DE BENDE ŞÖYLE BİR HUY VAR, OKULDA BOZDUM YA DİYETİ ARTIK GÜN İÇİNDE DEVAM ETSEM DE BİR İŞE YARAMAZ O YÜZDEN EVE GELDİM YİNE YEDİM. BU DOĞRU MUDUR YOKSA DEVAM MI ETMEM GEREKİR? FİKRİNİZ VARSA PAYLAŞIN LÜTFEN,BÖYLE OLUNCA ÇOK ÇARESİZ HİSSEDİYORUM.

derya
24.04.2014
ozan bey biraz önyargılı olmayasın sakın,ik, aya yakındır hayatımda hiç ypmadığım kadar kararlı bi diyet yapıyorum spor da yapıyorum,ip atlamıyorum çünkü migernim var başağrısı yapıyor bende çok zıplamak,ama baktımsadece üç kilo vermişim ben de bugün bu diyete başladım,umarım dediğin kadar sağlıksız değildir,hem çok sıkı değil bence ya da ben alıştım artık :)

merve
24.04.2014
yumurta ve ıspanak yerine geçebilecek besinler nelerdir ben onları tüketemiyorum :(

Ömer
24.04.2014
Merhaba arkadaşlar
Ben İsveç diyetinin 7. Günündeyim ben 83 kg başladım dün tartışdım 78 kg indim ama ben fıtness yapan biriyim benim aklımda şu soru takıldı kaslarım erirmi ? Bu konuda bilgisi olan arkadaşımın bana yardım etmesini rica ediyorum . Yoksa diyet süper gidiyor inş 13 günü uygulayacağım bu arada benim boyum 178 ideal kg 72 olması gerekiyor

Beril
24.04.2014
Bugün 3.günüm kosu ve yürüyüsle dieti devam ettiriyorum.gercekten sabir isi hepimize bol azim ve sabirla arkadaslar..

Seda
23.04.2014
Daha önceden yaptım 10 kilo verdim. Dün yine başladı. Kilom fazla olduğundan gözle görülür şekilde fark var. Eşimin teyzesine yaptırmışdım. kadın resmen gözümün önünde 13 günde yağ gibi eridi arkadaşlar. Sakın umudunuzu kırmayın DEVAM..

esra
23.04.2014
ıspanak yerine semizotu yesek olur heralde dimi

Gizem
23.04.2014
bir de yazdıklarıma ek olarak menü önerisi: bunu gerçek bir isveç diyeti olarak düşünürseniz haşlama olarak tüketilmesi gereken balık büyük ihtimalle 200gr dilim somon ve üzerine tereyağ ile limon suyu olacaktır. somon sevmiyorsanız fırında buğlama balık da yapabilirsiniz ya da fırın poşedinde kendi suyuyla pişmiş küçük bir çipura önemli olan fazla yağı balık etinden ayırmak; Tost makinesinde pişirerek aynı şekilde yağları uzaklaştırmanız mümkün :) 3. kez uyguluyorum ve umutluyum

Gizem
23.04.2014
3. kez isveç diyeti yapıyorum çünkü duraksama evrelerine bunun kadar iyi gelen başka bir yöntem henüz keşfetmedim ilk uyguladığımda 3,8kg (72,4// 68,5) verdim ikinici uyguladığımda 5.gün kestim ve 1,5kg verdim (66//64,5) ama o dönemde günde 1 paket milka yiyerek 64,7den 66kgya geri yükseldim. bu pazartesi tekrardan başladım bu sefer 68 kilo ile eğer beslenme tipinizi benim gibi hiç ederseniz her şekilde kilo almanız kaçınılmaz ama ilk sefer yaptığım gibi dikkatli beslenmeye devam ederseniz de ayda 1,2 kilo kaybıyla devam ederseniz :)

Cansu
23.04.2014
10 kilo vermem gerek bu diyeti uygularsam verebilir miyim :(

duygu
23.04.2014
Bugün başladım aksamla ogleyi deqistirdim eti pk sevmiyorum zorla yedim ıspanak nasil yicem bilmiyorum kilom 61 boyum 166 55 kilo olmak istiyorum su an cok acim :(

ozan
23.04.2014
gizem hanım alışmışsınız önünüze geleni yemeyi değil evet çok ama çok sağlıksız bir diyet diğer diyetlerle alakası yok tekrar söylüyorum sağlıksız esas her önüne geleni yemeye alışmıssınız diyeceginize çuvaldızı kendine batırda ip atla zor gelmesin ama tıkınıp tıkınıp burda kilo verdirir diye diyeti savunma az ye de iraden olsun ip atla haket ama öyle kilo ver atıp tutma öyle önüne geleni yediğinizden diyet sağlıksız demeyin diye her diyet sağlıksız değil ama bu çok sağlıksız biraz sık kendini de atla ipini tek akıllı sensin emek olmadan yemek olmaz

KÜBRA
23.04.2014
HAVUÇ RENDESİNE LİMON VE ZEYTİNYAĞI KOYULUYOR MU?

Tuğçeeee
23.04.2014
ARKADAŞLAR BURDA YAZILANLARIN TAMAMINI NEREDEYSE OKUDUM ÇOK MOTİVE OLDUM KAHVE TOK TUTUYO GERÇEKTEN ŞUAN 71 KİLOYUM BOYUM 1.60 hedef 10 kilo daha fazlada olabilir sonuçları sizinlede paylaşıcam :):)

Ali
23.04.2014
3.gun 3 kilo net. Kosu ve yuruyus ekledim birebir uyguluyorum. Zor, genel olarak acsin ama verdigini gordugun gibi aclik bitiyor

İrem
23.04.2014
İsveç diyetinin 3. günündeyimm zorluk çekmedim hiç. arada baş dönmesi dışında. 13. güne kadar tartılmayacağım inşallah sonucu iyi olur.

Sema
23.04.2014
Bugün güzel geçti bol suyla idare ettim bende yoğurtsalam ikilisinin portakalyogurt karıştırdım olsun:) birde Starbucks şekersiz buzlu böğürtlen cayi:)

ipek
22.04.2014
kahve çok başdönmesi yapıyor alternatifi yok mu

Seda
22.04.2014
YARIN İTİBARİYLE BASLIYORUM 65 KİLOYUM HADI HAYIRLISI

zeynep
22.04.2014
arkadaşlar ben 6 günüm ama kabızlık problemim var bu beni çok rahasız ediyor ne yapmam gerekiyor ne önerirsiniz.

ayşe
22.04.2014
bende yarın başlayacam 96 kiloyum inşallah yaparım verirsem yazarım herkese bol bol eksilmeler

kubra
21.04.2014
bnde basladm birinci gunum bitti hadi hayrlisi

zeyno
21.04.2014
arkadaşlar ilk gün zor gelebilir ama sonrası zatenkendiniz yemiyorsunuz aklınıza gelmiyor ilklerde bende kötüydüm arada galeta yiyordum şimdi onu bile yemiyorum bol bol su diyorum bende neticeyi bekliyorum şuanda :)

ecem
21.04.2014
merhabe kizlar benjm boyum 1,60 64 kg bu diyeti yapan ve benim boyumda ve kilomla yaklasik olan varmi varsa kac kilo verdiniz tesekurler simdiden

pelin
21.04.2014
arkadaşlar ben bugün başladım şimdi öğlen yemeğimi de yedim gayet güzl şimdilik 73 kiloyla başladım tartılınca yazıcam.

bres
21.04.2014
benimde 2. günüm 63.4 ile başladım ve daha tartılmadım :) bakalım çok merak ediyorum neler olacak

seda
21.04.2014
biftek yerine sadece salata yesem olmazmı

Fatma
21.04.2014
165 boyum 60 kiloyum ama bana fazlaa bgn başladım diyete sporda yapıyorum bakalım ne olacak :)

fatma
21.04.2014
bende yarin yani pazartesiden basliyorum, suan 57 kiloyum hedef 53 bi 4 kl vercem 2 senedir veremedim, insallah busefer veririm, evet 2-3 bardak yesil cay icmeli bencede kilo verdiriyor metabolizmayi hizlandiriyor hadi hayirlisi herkeze

demet
20.04.2014
Yarin diyete basliyorum basaricam dayancam 93 kiloyum bakalim kac olucamm

İrem
20.04.2014
MERHABALAR İSVEÇ DİYETİNİN SAĞLIKSIZ OLDUĞUNU BİLE BİLE YARIN BAŞLAMAYA KARAR VERDİM. HER GÜN YAZACAĞIM BURAYA VE SONUCU DA YAZACAĞIM ASLINDA ÇOK ZOR GÖRÜNMÜYOR AMA UMARIM ETKİSİNİ GÖRÜRÜM. AYRICA 40 DAKİKA YÜRÜYÜŞ VE SLİM İN 6 DA YAPACAĞIM. ALLAH BANA VE YAPANLARA YARDIM ETSİN :) İYİ AKŞAMLAR

Büşra
20.04.2014
yarın başlıcam diyete inşallah pozitif sonuçlar alırız ben ve bu diyeti yapan herkes..Aslında bu listeler falan da cok gerek değil önemli olan nefsimize hakim olabilmek...:) haydi bakalımm...

Almina
20.04.2014
Arkadaslar ben bu diyeti yaptigimda tuvalete cikma sorunu yasiyorum bu normal mi?

tuğba
20.04.2014
bende yarın başlıyorum daha önce de yapmıştım iyi bir sonuç da almıştım

Pembe
20.04.2014
Arkadaşlar bende diyete cuma günü başladım gayet iyi gidiyorum. Bugün 3. Günüm zayıfladığı mı hissesiyorum hem bedenen hemde psikolojik olarak :) Tartılmadım 6. Günde yani diyeto yarıladığım da tartılıcam kaç kilo verdiği mi o zaman yazacağım.. Allah yardımcımız olsun herkese bol zayıflamalar ^_^

nergiz
20.04.2014
kesme şeker tüketmesek olmaz mı ben şeker kullanmıyorum mesela :s

sibel
20.04.2014
merhaba ben kırmızı et yiyemiyorum o yüzden haşlama beyaz et yesem bir sakıncası varmı acaba.

nursenem
19.04.2014
arkadaşlar bence çok ideal bir diyet ben 3 günde 2 kilo verim en güzelide kilo verdimi fark etmem kıyafetlerim bana geniş geliyor

aysu
19.04.2014
Bende dün başladım diyete boyum 1.75 ve kilom 64.Hedefim 53 kilo umarım bu diyetin faydasını görürüm.Ayrıca sindirim sorunu yaşadığım için kilo vermem zorlaşıyor ve bunun için ek olarak bitki çayları tüketmek zorunda kalıyorum.Ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ama sonucu burada sizinle paylaşacağım.

YASEMİN ADİLE
19.04.2014
ARKADAŞLAR 4 GÜNÜMDEYİM TARTILMADIM AMA BEL BÖLGEMDE ZAYIFLAMIŞIM GİBİ HİSSEDİYORUM 7 GÜNÜN SABAHINDA TARTILCAM 174 BOYUM 72 KGİLE BAŞLADIM.

Sema S.
19.04.2014
Regl bitiyor , pazartesi başlamak için son hazırlıklarımı yapıyorum. laleligzl@hot

Lara
19.04.2014
3ay önce 77 kilo ile başladım ve 13 günde 70e düştüm. Sabah 71 kg ile tekrar başlıyorum hedefim 63 kg :) korkmadan başlamanızı tavsiye ederim. Sağlık problemi hiç yasamadım, 7. Gün hariç açlık da hissetmedim. Su içmek çok önemli mutlaka en az 3 Lt için derim. 13. Günün sonunda durumu paylaşırım herkese keyifli zayıflamalar dilerim ;)

Nurullah
18.04.2014
Kanser olursunuz,verdiğiniz kiloyu fazlasıyla geri alırsınız.

ayşegül
18.04.2014
birkaç gün önce arkadaşımdan duydum ısrarla yapmamı istedi benim diyet konusunda pek iradem yok açıkçası ben 82-83 kiloyum bunları okuyunca deyim yerindeyse gaza geldim inandım başarabileceğimi düşünüyorum yarın başlayacam Allahın izniyle aynı zamanda mutlaka yürümeye çalışacam 13 gün sonunda tekrar burada size yazacam umarım bende kilolarımdan kurtulabilirim :)

sevim
18.04.2014
merhaba ,
ben bu diyeti 13 gün olarak tamamladım toplamda 4 kilo verdim troid hastası olduğum için fakat 0 spor ile ve tekrar başladım ilk haftanın 5. günündeyim ve şuan ilk yaptığım haftayla beraber toplamda 9 kiloya ulaştım tek fark yemeklerden yarım saat önce yani öğlen ve akşam yemeğinden yeşil kahve içiyorum ve akşam yemeğimi iş yerime getiriyorum en geç 6 da yemiş oluyorum eve gittiğimde sadece salatamı yiyorum ve 6 km yürüyüş yarım saat spor yapıyorum spor salonuna felanda bağlı değil belediyenin yaptığı spor ailetleriyle bu diyeti bu sefer bırakmıcam sanırım 13 günden fazla devam edeceğim :) herkeze bol şans benim yolum daha çook
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 |




#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | RSS Kaynağı | Yardım Forumları

isveç diyeti, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

DMCA.com

Nisan - 2014