İsveç Diyeti Listesi

İsveç Diyeti Yapanlar 1. Gün

İsveç Diyeti Yapanlar

İsveç Diyeti Yorumları

İsveç Diyeti Yapanlar 2. Gün

İsveç Diyeti Yapanlar 4. Gün



isveç diyeti yorumları




isveç diyeti Hakkında 2258 Yorum Yapılmıştır



gamzeli
29.07.2014
ne kadar bayram olsa da diyete basladım.bugün ikinci günüm.aklıma takılan bi fincan kahve .neskafe mı? turk kahvesı mı?neskafe 3u bır arada kullansam ekstradan 1 kesme seker kullanmam olur dimi ?

gamzeli
29.07.2014
merhaba hanımlar:) ramazan bitti.diyet zamanı basladı.butun yıl kpss calıstım.kendımı cok ıhmal ettım.sonuc ne ıstedıgım gıbı oldu.ustelıkte kılolar da benımle kaldı.moralerı duzeltme vaki geldi.benımle bırlıkte elveda kilolar demek isteyen hanımlar beklıyorum :):)):)

selin
27.07.2014
Diyeti. Uygulayn arkadaslar gorunus olarakta farkediyor mu?

nazoli
27.07.2014
Benim birinci günüm daha akşam olmadan bir kilo yüz gram gitti inşallah hep veririm

ebru
26.07.2014
ya ben sadece bı bardak çorba 1 bardak havuc suyu bi de bitane domates yedim ilk günün ve açım napcam

hulya
24.07.2014
Bir arkadas 3 gunden sonra 1 hafta ara verilecek diye yazmis ??
Sanmiyorum

özge
24.07.2014
bu mevsimde ıspanak yerine yoğurtlu semiz otu yesek nasıl olur ?

esra
22.07.2014
snaada mrhaba ayguncum. boyle istikrarli kararli oldgn taktirde emnm istesgn kilolarn hepsini verebilirsn:)

Şeyda
22.07.2014
Kaç kilo verdiniz diyeti yapanlar ??

aygun
21.07.2014
olur aytug ama her besının degeri cok ayrı yemeye calıs ama yıyemezsen de brokoli ye benım bugun4,gunum ve çok ıyı gıdıyor 75,5 le basladım 73,6 yım sımdı bugun tarılmadım mesaı bıtımınden sonra kosa kosa eve gıdıp tartılıcam sonucu yazarım

Aytug
21.07.2014
İspanak yerine brokoli yesek olmaz mi?

Kemal
20.07.2014
Ramazanda uygulanmaz çünkü su cok içmeli ramazandan sonra.

Pelin
20.07.2014
slm arkadaşlar:
bende bugün başladım diyetimin 1.günü ve size tavsiyem öğlen salam yerken çiğ yemeyin. yani ben 2-3 dilim salam yanında 1 dilim tam tahıllı ekmek ve ekmek zaten kesilmiş ince dilim oluyor. ve akşama kadar tok tutuyor ve tam tahıllı ekmekde hiç yağ ve kalori yok diyebilirim.bence böyle yapın ben böyle yapıyorum ve 2.5 litre suyumuda içiyorum tabi :)

aygun
19.07.2014
esra mrb bugun 2, gunum cok guzel gıdıyor dun dıyete baslamadan 75.5 dım 1.gunun aksamında tartıldım 74.5 gordum eger hergun boyle kaybedersem super dıyetı tam ve eksıksız yapıyorum uyuyorum su ıcmek cok onemlı bugun yuruyuş yapıcam bırde alkalı li su ıcıyorum umarım umarım ıstedıgımız kıloyu verırız

Hayat
18.07.2014
Merhaba ben dıetın 5. Günündeyım 3 kılo verdım. Bu dıetı daha öncede yapmış tım sonra gerı almadım metobolızmayı değiştırdığı için vucud hemen yenılenı hazmedıyor hiç açlık hisstmiyorum sadece ilk gün basağrısı vardı azmedin sonucu görüceksiniz. İyi zayıflamalar

aygun
18.07.2014
bugün ilk günüm çok mutluyum ve inanıyorum

aygun
18.07.2014
merhaba arkadaşlar ben bugun başladım gayet güzel gidiyor oğle yemegıme kadar acıktım ama acıktıkcada su içtim

esra
18.07.2014
Herkese merhaba bende yarın başlıyorum isvec diyetine. Umarım başarılı olabilirim hersey bizim elimizde istedikten sonra basarama ya cagimi z hiç birşey olamaz. Tek eksiğimiz yeterince istemediğimiz ve moral eksikliği bu yüzden diyet arkadaşı istiyorum ;))

Pnr
17.07.2014
Edacım bende baslıycam pes etme kilosu fazla olanlar sanırım hızla veriyor kaç kilosun boyun kac?

dilek
16.07.2014
merhalar,
bugun benimde ilk gunum :)

dilek
16.07.2014
bende bugun başladım bakalım hayırlısı cok merak edıyorum 13 gun sonrayı:)

aslı
16.07.2014
seneler önce bana 9 kg verdiren bu diyet bu sefer hiç işe yaramadı sebebini söyleyeyim. benim gibi haşlanmış ıspanak yerine çiğ ıspanak ,yumurta yerine yagsız 1 brdk süt değişimi yaparsanız olmuyor. arada soran arkadaslar var şunun yerine ne yesek diye aman diyorum. yaptıgınıza degmez diyete tam saygı göstermek lazım. 3 ay sonra tam anlamıyla yapacagım kesinlikle.cunku muhteşem bir sonuç almıstım ilk yaptıgım seferde

ceren
15.07.2014
diyeti yarın yapmaya başlıcam fakat 4. günden sonrası gözükmüyor ?

ayse
15.07.2014
ben sebze yemıyorum nasıl uyarım bu dıyete

Hülya
14.07.2014
13. Günün sonunda tartılmak en doğrusu,benimde 1. Günüm ,5 kilo versem razıyım aslında,herkese kolay gelsin...

zümrüt
14.07.2014
ben daha önce isveç diyetini yapmıştım gerçekten çok iyi sonuçlar veriyor ama ıspanak yerine başka eğlenceli sebzeler olsa daha iyi olur gibime geliyor :)
başlıyorum bende ramazan bitince yazarım burdan

dilek
14.07.2014
Merhaba ark turk kahvesimi icevegimiz kahve

hande
14.07.2014
benimde ilk günüm kahvemi içtim bakalım gün içinde nasıl hissedeceğim

nurcan
13.07.2014
Arkadaslar bugun isvec diyetinde 5. Gubum ve sadece 1 kilo vermisim :( bu normal mi mtivasyonum dustu :( ne yapmaliyim?

dilek
13.07.2014
gercekten 2 yıl kılo aldır mıyor mu ?verdıgımız kıloyu korumak ıcın neler yapmalıyız? neden 13 gun 1 ay yapılsa faydası olmaz mı?ya da zararı nedır? cvp alabılır mıyım lutfen tesekkurler..

Merve
13.07.2014
Ben bugün başladım.6 günde istediğim fiziğe ulaşabilirsem 6 gün yapacağım.Eğer ulaşamazsam 13 gün.Merak ettiğim konu şu verdiğiniz kilolar hemen kendini belli ediyor mu?Yoksa vücuttaki suyu mu atıyor?Lütfen cevap atın arkadaşlar.Hatta birbirimize destek olalım.Teşekkür ederim :)

ebru
12.07.2014
bende başlamak istiyorum bu diyete gerçekten bu kadar iyi sonuçlar veriyorsa çok iyiymiş:))

zehra
10.07.2014
annem daha dün gece eve gelirken bana pantolon almıştı ama düğmesini yarıya bile getirmedim. Bugun 1.günüm Ve akşam pantolan Düğmesi Hemen Kapandı İNAAMADIM :) HERKEZE BU DİYETİ TAVSİYE EDİYORUM :)

burcu
10.07.2014
merhaba bende bugun basliycm diyete arkadslar bnmle diyet yapmk destek olmk isteynleri msjni bekliyrm 18 kilo verecgm ideal kiloma gelmm icin

elmas
09.07.2014
herkese kolay gelsin bende bugün başladım eylulde düğünüm var 73 kiloyum boy: 1,62 cm yani fx15 ve ikisini bir arada görürüyorum suan fx 15 i bir hafta önce kullanmaya başladım bu diyete bugün başladım inşallah iyi oluruz

zehra
09.07.2014
yaa çok acill zayıflamam lazım bu diyet işe yarıyor mu ? işe yarıyanlar var mı ?

ceylan
08.07.2014
Yaa 3.gunden sonra 1 hafta ara verip ondan sonra 4.gunden devammi etmek gerekio

Burcu
08.07.2014
Bugun dördüncü gun 3,6 vermıs görünüyorum

betül
08.07.2014
bende baslamak istiyorum ama korkuyorumm

Eda
08.07.2014
Ben su an ramazanda basladim uyguluyorum bugun 6. gunum fakat 1kg dan fazla gitmedi haha motivasyonum dusuyor. yorumlarda 6 verebilenler var. ama yinede sonuna kadar devam edecegim.

Sinem
07.07.2014
daha önce yaptım 6 günde 6 kilo vermiştim. bugün yine başlıyorum şuan kilom 63. diyetin sonunda kaç kilo verdiğimi yazıcam :) kendinize iyi bakın :D

Burcu
07.07.2014
Bugun üçüncü gunüm ıkı aylık bebegım var emzırıyorum dın esıme sahurluk hazırlarken canım cektı kacamak yaptım vıcdan azabı duyuyorum :( tartışdım 1,8 kılo vermıs gorunuyorum bakalım hayırlısıyla verelım kıloları kurtulalım

gülşah
07.07.2014
arkadaşlar peki kilo verince göğüslerde herhangi bir küçülme oluyor mu ?

begüm
06.07.2014
en 6. Gün bıraktım. 3.7 kilo verdim. Bu bana yeterli artik small giyebiliyorum:) brokoli yerine patlican yedim besin degerleri kalori ve yag orani olarak patlıcan daha iyiydi. Son gün açlıktan tansiyonum düştü, dikkatli olun lütfen:) bu diyeti daha once 5 gün yapmıştım 5 kilo vermistim o zaman. Dayanabilirseniz mükemmel bir diyet

pınar
05.07.2014
kahve türk kahvesi mi neskafe mi olacak

deniz
05.07.2014
Bende bugun basladim simdilik bi sorun yok bakalim ne olacak

Ekin
04.07.2014
Bende başlayacağım bu diyete sonucu yazarım :)

arzu
04.07.2014
Arkadaslar ben bugun basladim ama salami ekmeksiz falan direkt yemek cok kotu degil mi hic yemesek daha iyi bence

ipek
04.07.2014
Kiloyu sadece tartida mi veriyorsunuz yoksa goruntunuzde de iyi bi degisiklik oldu mu acaba kilo veren arkadaslar?

ıpek
04.07.2014
Arkadaslar ben mantardan baska sebze yemiyorum. O yuzden listedeki ispanak ve brokoliyi yemesem ve salata yerine de sadece salata yesem olur mu sizce?
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 |



#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | RSS Kaynağı | Yardım Forumları

isveç diyeti, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

DMCA.com

Temmuz - 2014