isveç diyeti yorumları




isveç diyeti Hakkında 2416 Yorum Yapılmıştır



almila
01.09.2014
arkadaslar ben ispanak yerine hep limonlu havuc rendesi yedim tahvsiye ederim

ebru
01.09.2014
ıspana ve biftek yok ne yapa bilirim

asya
01.09.2014
nescafe öneririm ben öyle yaptım türk kahvesi aç karnına baş dönmesi yapıyor

asya
01.09.2014
betüş bu diyeti işyerimde 6 kız arkadaş yapmıştık gecen sene sadece ben kilo verebilmiştim onlar 6. gün bırakmıştı.. bugün 1. günüm öğle yemeğini 3 e böldüm ara öğün olarak tüketiyorum hiç aclık duygum yok desem yalan olur biraz var acıktıkça su içiyorum su yu ihmal etmeyin gelişmeleri sık sık yazacağım

burcu
01.09.2014
merhaba ark diyete bugün başladım 62 kg.insanlar böyle diyet mi olur sen yapamasın edemezsin diyorlar.bende hergün bu sayfaya bakıyorum.sürekli kahve içiyorum tok tutması için.13.gün de tekrar yazacagım

Tubaha
01.09.2014
Arkadaşlar,
yarın başlayacağım. Benimle birlikte başlayacak arkadaşlar varsa birbirimize destek olabiliriz.

aygun
01.09.2014
mrb arkadaslar ben bıraktım cunku vucudumda kırmızı kırmızı lekeler olustu sımdı dıyetısyene gıdıyorum 4 ayda 15 lilo verecegız

gizem
01.09.2014
Öncelıkle teşk ederım ebru.domatesı yıyemedım zaten yapck bısey yok artık :) bugun 8. gunum bende tartılmıyorum kendıme suprız yapıcam.Bu arada bısey dıkkatımı cektı kımse 13 gunu tamamlayıp sonucu yazmamıs ama ben sızın ıcın yazıcam.

Melis
31.08.2014
Merhaba arkadaşlar,benim ilk günüm ıspanak yerine elma yedim biftek yerine eşdeger ne yiyebilir? Bide arada şekerimiz düşgünde ne yiyebilirz?

Sanem
31.08.2014
Arkadaşlar ben 165 boyundayım 65 kiloyum ve hedefim 55 olmak inşallah bu 13 günde kurtulurum kilolarımdan bugün 1.günüm 13de öğlen yemeğimi yicem ama ıspanak yerine maydonoz yicem hadi bakalım :))

ayfer
31.08.2014
Benim ikinci gunum gayet iyi gidiyor ama bakalim ne olacak evet insan acikiyor ama aciktikca csu iciyorumm yesil cay iciyorum accligimi bastirrsindiye:-) diyeti yapanlara bol kilo gitmesi dilegiyle :-) baslamayanlaraada cesaret irade diliyorum

sahra
30.08.2014
Sevgili admin, daha önce de mesaj attım fakat yayınlanmadı.. Ben açıkcası sık sık biftek alamam. Onun yerıne kurubaklagil yada sebzelerden ne önerebilirsiniz? Lüften mesajımı yayınlayıp cevap verin hafta başında diyete başlamak istiyorum, lütfen

Cemre
30.08.2014
Ya havuç ve portakal yerine ne tüketebiliriz?

burcu
30.08.2014
Diyetimin 4. günü pek acıkmıyorum 13 günün sonunda tartılıcam heycanlıyım göbekten biraz gitti sanırım yaz günü ıspanak bulamayanlar marul yesin ben öyle yapıyorum herkese kolay gelsin :)

betüş
29.08.2014
selam,
bende yarın başlıyorum diyete..başkasıda varsa başlayan birbirimize destek olalım :)))

DENİZ
29.08.2014
KIZLAR MERHABA BENİM DÜN 1.GÜNÜM BİTTİ BUGÜN İKİNCİ GÜNÜM. SABAH 63 GELDİM TARTIDA BURAYA GELİŞMELERİ YAZACAĞIM SİZDE DENEYİMLERİNİZİ AKTARIN LÜTFEN MESELA 13 GÜNÜ BİTİRİP NASIL SONUÇLAR ALDINIZ? SEVGİYLE KALIN

yeşş
29.08.2014
merhba bende bugün başlamayı düşünüorum ama kimsede sorulan sorulara cvp vermemiş nescafemi içiosnz sabahları türk kahvesimi bi cvp veren olursa cok mutlu olurum :)

burçak
29.08.2014
Merhabalar ya ben bu diyete başlıcam ama kahveden korkuyrum yapamıcagım tek şey o diye düşünüyorum . birde yaz günü ıspanak bulamıyorum onun yerine ne yapabilirim sizce ?

cennet
29.08.2014
Bende basliycam kahve neden günde 1 kere, sekersiz ictimiz halde birsey olmaz mi?

kezban
28.08.2014
Bu bir fincan kahve türk kahvesimidir?

Ebru
28.08.2014
Gizem domates yemesen sorun olur mu bılmıyorum ama bugün benimde 5.günüm ve diyet ton balığı yedim yani oluyor bı sakıncası yok:)

Doğa
28.08.2014
Arkadaşlar dayanamıyorum motive etmeniz lazım lütfen

FİKRİYE
28.08.2014
BUGUN 2.GÜNE BAŞLADIM.
BAŞLANGIÇ KİLOM:62,6
2.GÜNE 61.6 İLE BAŞLIYORUM :)

filiz
27.08.2014
bugün 3 günü bitirdim.göbeğimin yanlarından ve kalçam küçülmeye başladı.Tartılmadım henüz 13 günün sonunda tartılcam.çok güzel bir diyet ama çok acımasız.

ezgi
27.08.2014
arkadaşlar ben benimle beraber başlayacak birini arıyorum. birbirimize bestek olabiliriz. 2 gün içeresince başlayayacak olanlar bana facebooktan ulaşsın : ezgi bozoğulaarından

FİKRİYE
27.08.2014
mevsimlerden yaz portakal yerine ne içebiliriz

FİKRİYE
27.08.2014
BUGÜN 1.GÜNÜM,SABAH KAHVEMİ İÇTİM, ÖĞLEN YEMEĞİNDE YUMURTA, ISPANAK YERİNE MARUL YEDİM(BİYERDE ISPANAK YERİNE MARUL SEMİZOTU YENEBİLİR YAZILMIŞTI). BAŞLANGIÇ : 62.6

Cansu
27.08.2014
ARKADAŞLAR, Sakin 13 günden sonra yeniden başlamayim, 3 ay sonra yine diyeti uygulayabilirsiniz, famat o üç ay içerisinde tabiku yedinize dikkat edilme ;) Herkese Kolay gelsin &9829;

gizem
26.08.2014
Tekrar merhaba arkadaşlar.
Bu sıtede kımse bırbırının yazdığı sorulara cevap vermıyo sanırım. 1. domatese alerjım var yemesem bır sey olurmu? 2.haslanmıs balık yerıne dıyet ton balıgı yesem bırsey olurmu ? seklınde ıkı sorum olmustu ama yanıt alamadım.Bugun ıkıncı gunum bıttı.1 haftanın sonunda tartılıp kendıme suprız yapmayı dusunuyorum.Pelın senle aynı gun baslamısız.Dıyet arkadasım olursan cok sevınırım.Böylece bırbırımızı motıve edebılırız :)

efsun
26.08.2014
selamm 69.8 ile devam etmekteyim ama ben yavaş veriyorum sanırım ya da arada kaçırdıklarımdan dolayı da olabilir. bende de çarpıntı oldu sabah kahvelerini bıraktım

sevim
26.08.2014
dün başladım sabah 1, 5 kilo vermiştim bu gün 2. gün yarın tekrar yazarım

selda
26.08.2014
Merhaba, bundan yaklaşık 3 sene önce bu diyeti yaptım.15 kilo verdim.Verdiğim kilolardan sadece 6 kilo geri aldım.Eski halime hiç bir zaman dönmedim.Bu diyette verilen listenin dışında kesinlikle bir şey yemeyeceksiniz.Altın kural bu.Sadece su :) Çok sağlıklı bir diyet programı olduğunu düşünmesemde 13 günden bir şey olmaz.Ama sonrasında devam ettirmemek gerekir.Çok büyük sağlık problemlerine sebep olabilir.Zaten bu diyeti bitirdikten sonra artık canınız yemek yemek istemiyor :) porsiyonlarınız ufalıyor.daha az yemekle doyuyorsunuz.Birde yıllardır diyet yapan biri olarak en iyi arkadaş size kendiniz.Başka destekçi aramayın.Olayı kafanızda bitirin.
Yemeklerde istediğiniz kadar baharat kullanabilirsiniz.Baharat metabolizmanızı hızlandırır.ağır sporlar yapmayın,sadece hafif tempolu yürüyüş olabilir.Şimdilik bu kadar.
Bende bugün yeniden başladım Şu andaki kilom 71,4 hedefim :59 Diyet sonucunu sizinle paylaşırım.

zeynep
26.08.2014
merhaba, bende bugün başladım diyete baya bir araştırma yaptım genelde kilosu çok fazla olamayanlar 3 kilo civarı vermiş acaba öylemi herkesin ben 57 kiloyum 52 olmak istiyorum boyum 1.68 :) herkese kolay gelsin...

Aslı
26.08.2014
Ben dün başladım kendimi iyi hissediyorum umarım 7 kilo veririm

havva arslan
25.08.2014
Slm arkadaslar bnde bugun basladm ilk gunum b8tti kaldi on iki gun :)on kilo vermem gerekiyo ins hepimz basrilu oluruz Allaha emanet

Bahar
25.08.2014
Birkaç yıl önce aralıklı yaptığım isveç diyeti ile tam 26 kilo verdim. Diyet 8 sy sürdü.86 kilodan 58 kiloya düştüm.iki yıl kadar kilomu koruyabildim ama sonra geri aldım.dün yine başladım ve eminim yine aynı sonucu alacağım,ama bu defa koruma programı uygulAyacam.not:her akşam bir tadelle ile kendimi ödüllendirirdim;)

fidan
25.08.2014
Bugün 3.gunum maalesef regl oldum. Daha tartilmadm ama sisik olan Karnım söndü umarım regl olumsuz bişey kaymaz ben 13 gün surdurmeyi dusunuyorum. Yine yazacagm hoscakalin.

pelin
25.08.2014
merhaba arkadaşlar,

bende bugün başladım bu diyete 12 kilo vermem gerek bugün 72 kilo ile başladım sabah kocaman bir bardak kahvemi içtim ancak öğlen yemeğini akşam yemeği ile yer değiştirsem bir sorun olur mu ? bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. bu arada deneyimlerini paylaşan arkadaşlardan aldığım gazla sanırım 13 günü tamamlayacağım hepinize çok teşekkürler ve az kilolu günler :))))

kudret
25.08.2014
bugün 3.günüm fakat regl oldum. acaba kilo vermemi etkiler mi bilen biri varsa bana cevap verebilir mi tesekkr ederim..

gizem
24.08.2014
merhaba arkadaşlar.İlk isveç diyetı denemem ve cok heycanlıyım.yarın baslıcam dıyete.Ancak ben 13 gun degıl 17 gun yapmayı dusunuyorum herhangı bır saglıksal problem olmazsa.2 sorum olucak 1. domatese alerjım var yemesem bır sey olurmu? 2.haslanmıs balık yerıne dıyet ton balıgı yesem bırsey olurmu ? sımdıden tesekkurler

ÇİĞDEM
24.08.2014
178 BOY 86 KİLO YARIN SBAH BASLIYORUM :)

gülse
24.08.2014
arkadaşlar ben şuan 65.4 kiloyum henüz bailamdım kahvaltıyı yaptıktn sonra gördüm bu diyeti öğle emeğinde bu diyete göre yapıcam okul açılana kadar devam etmek istiyorum. ablamlar olmaz yapmıyacaksın falan dedi ama ben genede denemek istiyorum. yorumara bakılınca baya işe yarıyor ama bu öğünlerin ara öğünleri var mı ve saat kaçta oluyoru. lütfen cevap verin, teşekkürler :))

Buse
24.08.2014
Merhaba. Ben de bugün başladım.Hatta kahvemi az önce içtim.Merak ettiğim ıspanak yerine yiyebileceğimiz alternatif bir besin var mı acaba?

Kudret
23.08.2014
Merhaba az önce akşam yemeğimi yedim ilk günüm ve annem zayifladigimi söyledi motivasyon olarak çok iyiyim 1 2 saat sonra 1 bardak yeşil çay icecegim ve sporumu yapacagim çok heyecanliyim nolacak acaba :))

Kudret
23.08.2014
Merhaba arkadaşlar bende bugün başladım 9 kilo fazla var diyet bittikten sonra görüşürüz ..:)

ece
23.08.2014
kübra, vücudun diğer bölgeleri de inceliyor fakat özellikle karında çok etkili. Daha ilk gün bitmeden karnındaki şişliğin indiğini hissediyorsun.

Nisa
23.08.2014
Ben nisa baslarken yazmistim size:) ve yarin dietim bitiyor giden toplam kilom 6 ,artik 53 kiloyum ve diete tam uydum .bu diet bana yeme duzeni getirdi artik yemek yemeye sadece saglik olarak bakiyorum,nefsimle basa cikmayi ogrendim,2 cocuklu(9 aylik bebegim) bir anne ve 53 kilo oldum.herkese tavsiye ediyorum bu diyeti,artik aburcubur yemek istemiyor ve kendimi dusunuyorum

Ayşe
23.08.2014
Merhaba arkadaşlar bende bu diyeti yapmak istiyorum acil zayıflamak istiyorum anlamadım sabah kahvaltısının yerine tek kahve mi içicez kesme şekeri kahve ye mi atıcaz öğle yemeğin kaçta yiycez

ikbal
22.08.2014
Yeni haberdar oldum bu diyetten ve yarin sabah baslamaya karar verdim. Hadi hayırlısı...

melek
22.08.2014
8 günde 5 kilo verdim.13 gün devam ettim ama ikinci haftada veremedim.Yani benim için 1 hafta yeterli oldu
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 |



#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | RSS Kaynağı | Yardım Forumları

isveç diyeti, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

DMCA.com

Eylül - 2014