Diyet beşamel sosu yaparken hangi malzemeleri kullanmak gerektiğini merak ediyorum. Özellikle soya sütü veya yağsız süt tercih edilmesi gerektiği belirtilmiş, bu ikisi arasındaki farkları ve hangi durumlarda birini tercih etmem gerektiğini öğrenmek isterim. Ayrıca, unun türü de önemli gibi görünüyor. Tam buğday unu mu yoksa glütensiz un mu kullanmalıyım? Bu sosu farklı yemeklerde nasıl kullanabilirim ve hangi tariflerde en iyi sonuçları alırım?
Diyet beşamel sosu yaparken hangi malzemeleri kullanmak gerektiğini merak ediyorum. Özellikle soya sütü veya yağsız süt tercih edilmesi gerektiği belirtilmiş, bu ikisi arasındaki farkları ve hangi durumlarda birini tercih etmem gerektiğini öğrenmek isterim. Ayrıca, unun türü de önemli gibi görünüyor. Tam buğday unu mu yoksa glütensiz un mu kullanmalıyım? Bu sosu farklı yemeklerde nasıl kullanabilirim ve hangi tariflerde en iyi sonuçları alırım?
Cevap yaz