Diyet yaparken levrek tüketimi hakkında ne düşündüğümü merak ediyorum. Levreğin yüksek protein ve omega-3 yağ asitleri içerdiğini bilmek, onun sağlıklı bir seçim olduğuna dair düşüncelerimi pekiştiriyor. Fakat diyetimde lezzetli ama kalorisi yüksek olan pişirme yöntemlerinden kaçınmak zorunda kalacağım düşüncesi kafamı karıştırıyor. Sizce bu tür bir dengeyi sağlamak mümkün mü? Ayrıca, omega-3 alımını artırmak için haftada en az iki kez balık yemek önerisi oldukça cazip; ama deniz mahsulleri alerjim yoksa, levrek denemek iyi bir yol olur mu?
Diyet yaparken levrek tüketimi hakkında ne düşündüğümü merak ediyorum. Levreğin yüksek protein ve omega-3 yağ asitleri içerdiğini bilmek, onun sağlıklı bir seçim olduğuna dair düşüncelerimi pekiştiriyor. Fakat diyetimde lezzetli ama kalorisi yüksek olan pişirme yöntemlerinden kaçınmak zorunda kalacağım düşüncesi kafamı karıştırıyor. Sizce bu tür bir dengeyi sağlamak mümkün mü? Ayrıca, omega-3 alımını artırmak için haftada en az iki kez balık yemek önerisi oldukça cazip; ama deniz mahsulleri alerjim yoksa, levrek denemek iyi bir yol olur mu?
Cevap yaz